Dit zijn de 3 beste grote bestelbussen van dit moment

0
214

Voor iedereen die op zoek is naar een grote bestelbus heeft Dutch Vans een overzicht gemaakt van de beste ruime bedrijfswagens van dit moment. Of je nu een hovenier of pakketbezorger bent die door heel Nederland reist, of een bouwprofessional die veel spullen moet meenemen, deze grote bestelbussen zijn op dit moment toonaangevend.

1: Iveco Daily

Iveco is dé specialist op het gebied van grote bestelbussen. De Iveco Daily is bovendien niet alleen ruim en sterk, maar is ook meteen een visitekaartje van je onderneming. De Daily biedt daarnaast een zeer comfortabele rijervaring. Dit is te merken aan de goede stoelen, het uitgebreide zicht en de slim ontworpen binnenkant, waardoor je zonder problemen de hele dag kunt rijden.

2: Volkswagen Crafter

De Volkswagen Crafter heeft alles wat een ondernemer zich kan wensen: een enorme laadcapaciteit en een professionele, herkenbare look dankzij de kenmerkende Volkswagen grille en de gestroomlijnde koplampen. Binnenin vind je een comfortabele, functioneel ontworpen cabine, een slim dashboard en superieur rijcomfort.=

3: Renault Master

De Renault Master hoort zeker in dit rijtje thuis als één van de beste grote bestelbussen. Met zijn robuuste uiterlijk en ruime binnenkant kun je er alles in kwijt wat je nodig hebt, terwijl het ook een geweldig uithangbord is voor je bedrijf.

Verschillende groottes voor bedrijfswagens

De Volkswagen Crafter, Iveco Daily en Renault Master zijn verkrijgbaar in diverse grote maten. De juiste maat voor jou hangt af van je specifieke transportbehoeften. Om het simpel te houden, hanteren de meeste merken vier standaard lengte- en hoogtematen, met de L4H4 als grootste en de L1H1 als kleinste optie.

Tip

Nog een tip voor de bestuurders van grote bestelbussen: zorg ervoor dat je wat rijervaring hebt en comfortabel bent met het besturen van zo’n groot voertuig. Ze vragen om een goede beheersing en rijvaardigheid.

Meer weten?

Als je meer informatie wilt over grote bestelwagens, dan staan de deskundige adviseurs van Dutch Vans voor je klaar om je te helpen. Bij Dutch Vans vind je altijd meer dan 400 bedrijfswagen occasions. Daardoor staat er altijd een bus die voldoet aan jouw eisen. Neem contact met ons op of kom eens langs bij ons in Barneveld.