Hier kun je je auto veilig verkopen

0
432

Wil jij je auto verkopen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe auto op het oog hebt, of omdat je nog een oude auto met schade hebt staan? Wat voor reden je ook hebt om je auto te verkopen. Je verkoopt hem veilig en snel online! Benieuwd geworden hoe dit in z’n werk gaat? Dan is deze blogpost er voor jou!

Waarom zou je je auto laten verkopen via een bedrijf?

Je zou natuurlijk ook prima zelf je auto kunnen verkopen, bijvoorbeeld via markplaats. Maar het is gebleken dat je dan te maken krijgt met veel onserieuze kopers en bieders. Erg vervelend wanneer jij snel je auto wilt verkopen. Ook kan er best wat tijd overheen gaan voordat je auto is verkocht. Mede hierdoor verkoop jij vaak je auto voor minder geld dan je er eigenlijk voor had gehoopt te krijgen. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun auto te zetten op een betrouwbare website, die hun auto voor hun kan verkopen. Zo weet je zeker dat de koop snel rond is, en dat je niet zomaar wordt opgelicht. De website van: Directuwautoverkocht is zeer bekend bij het publiek dat geïnteresseerd is in het kopen van oude auto’s. Zo wordt je geplaatste advertentie gelijk onder de ogen gebracht van een groot publiek.

Hoe gaat het in z’n werk?

Je sloopauto verkopen doe je ook gemakkelijk via zo’n website. Is jouw auto oud en rijp voor de sloop? Zet hem dan alsnog op de website! Het bedrijf koopt jouw sloopauto in en verkoopt deze door aan andere bedrijven, garages of hobbyisten. Vaak zijn er nog zeer goede onderdelen af te halen waar deze mensen vervolgens graag mee sleutelen. Zo hoef je hem toch niet naar de sloop te brengen en maak je er een ander blij mee. Bij een sloopauto zijn de schade- of reparatiekosten hoger dan de dagwaarde. De auto wordt dan total loss verklaard. Wanneer je de sloopauto aan een bedrijf verkoopt, weet je zeker dat je een eerlijke prijs ontvangt. Dat scheelt weer in het budget als je een nieuwe auto wilt gaan kopen. 

Wat is de waarde van mijn sloopauto?

Wil jij een sloopauto verkopen en ben je benieuwd naar de waarde? Je kunt online gratis een auto taxatie aanvragen. Binnen 24 uur ontvang je het taxatierapport. De waardebepaling van je sloopauto vraag je in 3 eenvoudige stappen aan:  

  • Vul het kenteken in op de RDW-kentekencheck. 
  • Vul de ontbrekende informatie in en controleer de vooraf ingevulde gegevens.
  • Controleer en verzend de (aangevulde) gegevens.

Ga je akkoord? Dan ontvang je het geld direct op je bankrekening!