Tesla Model S: een autorecensie (exclusief)

0
724

Ik ben een autoliefhebber. Ik hou van auto's en ik praat graag over auto's. Ik ben ook een Tesla-eigenaar en ik ben dol op mijn Tesla. Ik ben al jaren een voorstander van elektrische voertuigen en ik volg Tesla sinds de Roadster. Ik was erg opgewonden toen ze de Model S aankondigden. De Model S is een eersteklas elektrisch voertuig en het is ook een van de veiligste auto's op de weg.

De Tesla Model S

De Tesla Model S is een auto waar ik erg enthousiast over ben. 🙂 Ik ben een autoliefhebber. Ik hou van auto's en ik praat graag over auto's. Ik ben ook een Tesla-eigenaar en ik ben dol op mijn Tesla. Ik ben al jaren een voorstander van elektrisch rijden en volg Tesla al sinds de Roadster. Ik was erg opgewonden toen ze de Model S aankondigden. De Model S is een premium elektrisch voertuig en het is ook een van de veiligste auto's op de weg. De Tesla Model S is een auto waar ik erg enthousiast over ben. 🙂

Onderzoek naar de modellen

Ik keek naar de functies, de styling, de prestaties. Ik lees recensies en bekijk video's op YouTube. Ik heb uren en uren besteed aan het onderzoeken van alles wat ik kon over deze auto. Het was erg belangrijk voor mij om een ​​Model S te bestellen die alles had wat ik wilde. Ik bestelde mijn Model S in juni 2013 en hij werd geleverd in oktober 2013: ik had een Performance-model besteld met het 85kWh-batterijpakket. Het prestatiemodel is een vierwielaangedreven auto met dubbele motor en een batterijpakket van 85 kWh, wat hem een ​​bereik van maximaal 265 mijl per lading geeft.

Bereik van de Tesla

Tesla Model S 85 kWh – 265 mijl Tesla Model S P85D – 270 mijl De Tesla Model S heeft een bereik van 265 mijl. Dat is meer dan de gemiddelde Amerikaan op een dag rijdt. De Tesla Model S is ook erg snel: de Tesla Model S P85D kan in 3,2 seconden van 0 naar 60 mph gaan. Dat is sneller dan elke andere productieauto op de weg van vandaag. De Model S is ook erg veilig:

De Tesla Model S is niet zomaar een auto

De Model S is de eerste premium elektrische auto. Het is een auto die plaats biedt aan 7 volwassenen en toch ruimte heeft voor bagage. De Model S heeft standaard vierwielaandrijving, wat een must is in gebieden met sneeuw. Het heeft ook een optionele ultra-high performance motoraandrijfeenheid achteraan die de auto in 4,2 seconden van 0 naar 60 zal lanceren! De Model S is zeer veilig, heeft een veiligheidsclassificatie van 5 sterren in elke categorie en heeft van de NHTSA een perfecte score gekregen voor het vermijden van aanrijdingen.

Mijn nieuwe favoriete auto

De Tesla Model S is een premium sedan op ware grootte. Het is de eerste premium elektrische auto die beschikbaar is voor het publiek. De Model S heeft twee motoren die in totaal 416 pk en een koppel van 443 ft-lbs produceren. Hij accelereert in 4,2 seconden van 0-100 km/u en haalt een topsnelheid van 210 km/u met de Performance Upgrade Kit. De Model S heeft een batterijpakket van 85 kWh met een geschat EPA-bereik van 265 mijl per lading op het 85 kWh-model en 300 mijl per lading op het P85-model.